Berija par grūtniecību: es neticēju, ka tas ir vairs iespējams!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Holivudas aktrise, kura savos piecdesmit gados teju staro no sievišķības, beidzot publiski atklājusi, ka patiesi ir trešā bērniņa gaidībās!

Iepriekšējo bērniņu Halle Berija gaidīja 47 gadu vecumā, un toreiz jau šķita, ka viņas vecums ir pietiekami liels. Tomēr tagad Halle ir izcils piemērs tam, ka sieviete paliek tik jauna, cik jauna viņa jūtas un uztur sevi labā fiziskā formā. Lai gan iepriekš viņa vairījās sabiedrībai apstiprināt vai noliegt jau paklīdušās baumas par grūtniecību, tagad viņa to ir visiem parādījusi publiski, sperot soļus uz sarkanā paklāja cieši apspīlētā kleitā. Vēl drosmīgāk, viņa teatrāli fotogrāfiem pozēja, mīļi satverot sava vēdera lejasdaļu.

Foto: AP

Kad Halle bija palikusi stāvoklī ar dēliņu Makeo, viņa grūtniecības simptomus norakstīja uz premenopauzes izmaiņām sievietes ķermenī. «Es piedzīvoju patīkamu šoku, jo biju jau nolēmusi, ka manas bērnu ieņemšanas dienas ir pagājušas,» TV intervijā Elēnas šovā atzina Halle. «Toreiz sapratu, ka tu nekad nedrīksti teikt - nekad.»

Kā pirmdzimto aktrise sagaidīja meitu Nalu, kurai šobrīd jau ir deviņi gadi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu