Vecākā Latvijas fotomodele - Mirdza

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Crown Me

Kristāla kroņu projekts «Crown Me» publicējis fotosesiju, kurā viennozīmīgi karalienes vietu ieņem 91 gadu vecā Mirdza Uburģe. Kā izrādās, elegantā lēdija par fotomodeli kļuvusi tikai nesen - pirms diviem gadiem!

Kā raksta Skaties.lv., Mirdzas kundzes darba mūžs pagājis, strādājot par rasētāju rūpnīcā «VEF». Šodien viņas prieka avots ir rūpes par pieciem mazbērniem un astoņiem mazmazbērniem. Možumu vairo arī rosīšanās savā Rīgas piemājas dārziņā, bet prātu asina ar krustvārdu mīklām.

Mirdzas nokļūšana kroņu projektā nav nejauša. Sirmā kundze ir rotu mākslinieces un «Crown Me» radītājas Madaras Uburģes vecmāmiņa.

Mirdzas pievilcība un grācija profesionālajā vidē pamanīta plašāk, un šarmantā kundze pieaicināta arī citos projektos. Nesen viņa fotografējusies «Annas Kilpes» sveču reklāmā, bet pērnā gada izskaņā piedalījusies apģērbu zīmola «Amoralle» Ziemassvētku fotosesijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu