Motormuzejā ieradīsies Baltic Classic Rally ar 74 unikāliem retro spēkratiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 4. jūnijā CSDD Rīgas Motormuzejā ieradīsies Baltic Classic Rally 2017 dalībnieki ar 74 unikāliem retro automobiļiem.

Seno spēkratu parādē būs apskatāmi dažādu laiku un stilu spēkrati, sākot no 1925. gada Bentley sacīkšu automobiļiem, līdz pat 1970. gadu Youngtimer pērlēm.

Kā TVNET informēja CSDD Sabiedrisko attiecību daļā, pie muzeja automobiļi būs apskatāmi no plkst. 17.00 līdz 19.00. Pie tam, arī Rīgas Motormuzejs svētdien būs atvērts 1 stundu ilgāk, līdz plkst. 19.00.

Pie muzeja būs apskatāma iespaidīga retro auto buķete. Liela daļa no automobiļiem ir reti sastopami Latvijas auto kolekcionāru pasākumos vai braucienos. Īpaši izceļami ir unikālie 1920.gadu britu sacīkšu automobiļi Bentley Le Mans Tourer, Bentley Speed Six, kā arī 1933.gada sporta modelis Lagonda M45.

Foto: Publicitātes foto

Plaši pārstāvēta ir Zviedru auto plejāde ar dažādiem 1970.gadu Volvo markas automobiļiem, kā arī ne mazums Youngtimer klases spēkratu. Īpaši jāizceļ 1970.gadu sporta Ferrari 365 GTB un GTC 4, Porsche 911 Carrera RS un, pateicoties slavenā spiega Džeimsa Bonda filmām kulta statusu iemantojušais Aston Martin DB5.

Foto: Publicitātes foto

Baltic Classic Rally 2017 ir divu nedēļu ilgs piedzīvojumu rallijs apkārt Baltijas jūrai. Starts seno spēkratu braucienam tika dots 28. maijā Kopenhāgenā, bet finišs paredzēts 10.jūnijā Berlīnē. Rallija maršruts braucējus vedīs caur Baltijas jūras valstīm un skaistākajām piekrastes pilsētām, tai skaitā Rīgu un Liepāju. Rīgā senie spēkrati ieradīsies brauciena 8. dienā, apskatot gan pašu pilsētu, gan Rīgas Motormuzeju.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu