Aktrise Kirstena Dansta pirmo reizi kļūs par māmiņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sputnik

Aktrise Kirstena Dansta jau sasniegusi trīsdesmit piecu gadu vecumu un izlēmusi, ka pēdējais laiks kļūt par māti, tāpēc uz laiku pametīs kino biznesu, lai veltītu sevi visu ģimenei.

Aktrise visu savu dzīvi cītīgi strādājusi neskaitāmos kino projektos un tikai tagad, sasniedzot trīsdesmit piecu gadu vecumu, sākusi kārtot savu privāto dzīvi.

Dansta vēlas kļūt par māti un veltīt laiku ģimenei, šādas domas pārņēmušas aktrisi mirklī, kad pie viņas nakšņojusi krustmeita un no rīta, meitenītei pieceļoties un apskaujot Kirstenu, viņa sajutusi lielu mīlestību un maigumu un sapratusi, ka vēlas to sajust katru rītu.

Kirstena Dansta ir saderinājusies ar kolēģi, aktieri Džesiju Plemonsu, pāra attiecības aizsākās, filmējot amerikāņu seriālu «Fargo», kurā piedalās abi aktieri. Seriālā viņi tēloja laulātos, kuri ir kopā kopš vidusskolas laikiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu