«Kaļķu vārti» 16 gadus atzīmēs ar «Singapūras satīnu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

2. jūnijā Vecrīgas naktsklubs «Kaļķu vārti» atzīmēs savu 16. dzimšanas dienu. Tā kā leģendārajam naktsklubam šie ir «saldie 16», tad dzimšanas dienas svinībās «Kaļķu vārti» piedāvās īpašu koncertu – grupu «Singapūras satīns».

Aprunātākā hiphopa sensācija «Singapūras satīns», kas jau 2015. gada izskaņā satricināja Latvijas mūzikas skatuvi ar savām dziesmām, kuru tekstos dominē satīra, tabu tēmas, sarkasms, pārspīlējums un ironija, piedāvās gan savas jaunākās kompozīcijas, gan jau labi zināmos hitus. Katrs no deviņiem grupējuma dalībniekiem izceļas ar savu unikālo stilu un pienesumu, kas kopējo grupas skanējumu padara par neatkārtojamu pērli Latvijas hiphopa skatuves kaklarotā.

Tāpat «Kaļķu vārti» nav aizmirsuši par saviem apmeklētājiem, un šoreiz naktsklubs apdāvinās savus apmeklētājus gan ar naktskluba dāvanu kartēm, gan citiem pārsteigumiem.

Ballīte ilgs līdz rīta gaismai, un par muzikālo noformējumu rūpēsies DJ VENTO.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu