Liepājā jauns rokfestivāls «Rockin' Liepāja 2017»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Liepājā, kocertestrādē «Pūt vējiņi» šajā nedēļas nogalē norisināsies jauns rokmūzikas festivāls «Rockin' Liepāja 2017», kurā uzstāsies vairāki Latvijā atzīti mākslinieki, kā arī viesmākslinieki no Lietuvas. Festivālu organizē producentu grupa «Sliptrickrecords» sadarbībā ar Liepājas motoklubiem «Ironwolf MC» un «West Coast Liners MC».

Liepāja jau vēsturiski ir bijusi populāra ar saviem mūzikas festivāliem un vienmēr tikusi dēvēta par Latvijas roka galvaspilsētu - vēloties pierādīt, ka šis statuss vairs nav tikai vēsturisks apzīmējums, festivāla organizatori Liepājā nolēmuši pulcēt vairākus Latvijā atzītus māksliniekus uz vienas skatuves.

Festivālā uz skatuves kāps tādi roka grandi kā «Jumprava», «Pērkons», «Dzelzs vilks», Igo, «Linga», «Credo», «Opus Pro», Ainars Virga, «Tumsa», «Sērkociņu cehs», Johnny Salamander, Fēlikss Ķiģelis, grupa «Keksi» un «Kiss Of The Dolls». Skatītājus ar rokmūziku priecēs arī viesi no Lietuvas - «AC/DC Tribute», «Svaras 409», kā arī pašmāju uzlecošās zvaigznes «Flying Bra».

Festivāla atklāšana jau piektdien, 2. jūnijā, ar muzikālu svētku gājienu cauri vēju pilsētai, kas noslēgsies koncertestrādē «Pūt vējiņi» – tas būs kā muzikāls ielūgums apmeklēt festivālu liepājniekiem un pilsētas viesiem. Festivāla laikā būs pieejami arī tetovēšanas un pīrsingu saloni. Festivāla otrajā dienā Jūrmalas parka teritorijā paredzētas dažādas bezmaksas aktivitātes pilsētas iedzīvotājiem – KnockOut vīru spēka un izturības spēles, atrakcijas un konkursi bērniem, šautriņu mešanas čempionāts, Draugiem.lv zolītes turnīrs un citas aktivitātes.

Organizatori uzsver, ka «Rockin' Liepāja 2017» būs īpašs arī ar to, ka tas būs viens no pēdējiem roka festivāliem uz koncertestrādes «Pūt vējiņi» skatuves pirms tās rekonstrukcijas. Uz skatuves, kura vairākus gadu desmitus pieredzējusi arī leģendāro festivālu «Liepājas dzintars».

Festivāla biļetes «Biļešu servisa» kasēs.

Vairāk informācijas festivāla mājaslapā www.rockinliepaja.lv un sociālajos tīklos – tur arī varēs iegūt jaunāko un svarīgāko informāciju par biļetēm un konkursiem, kā arī būs iespēja tikt pie vērtīgām balvām sadarbībā ar festivāla atbalstītājiem.

www.rockinliepaja.lv

Festivālu atbalsta Liepājas pilsētas dome – bez pilsētas vadības atbalsta šis pasākums tā arī būtu palicis idejas līmenī, tāpēc festivāla organizatori izsaka milzīgu pateicību pašvaldībai par atbalstu festivāla organizēšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu