Dženifera Gārnere atzinusi, ka par spīti šķiršanās prasībai viņa joprojām mīl Benu Afleku

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieru Bena Afleka un Dženiferas Garneres laulības šķiršanas process ilgst jau teju mūžību. Pāris iesniedz šķiršanos, tad izlīgst, atkal šķiras, nu Dženifera atkal iesniegusi laulības šķiršanās prasību, Bens izvācies no viņas mājas un jau teju mēnesi slavenības nav redzēti kopā.

Aktrise Dženifera Gārnere intervijā atzinusi, ka laulības šķiršanas pieteikuma iesniegšana bijusi smagākais darbs, ko viņa paveikusi dzīves laikā, un tikai tagad palēnām sāk atkal palikt viņa pati.

Viss, par ko tagad aktrise vēlas domāt, ir pāra trīs bērnu - Violetas, Serafinas un Semjuela laime, tieši tāpēc katru svētdienu ģimene pilnā sastāvā apmeklē dievkalpojumu.

Runājot par jaunām attiecībām, aktrise atzina, ka nav tām gatava un nezin vai jebkad būs, jo Bens ir viņas dzīves lielā mīlestība un viņa nav droša, ka šādas mīlestības ir dotas vairākas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu