Uzņēmējs Oskars Barševskis: «Esmu lesbietis - man patīk sievietes»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens

Jau pagājušonedēļ Latvijas prese rakstīja par uzņēmēja Oskara Barševska ceļojumu uz Kanādu, it kā ciemos pie noslēpumainas līgavas un Latvijā pametot savu draudzeni, uzņēmēju Irēnu Pulkinenu; izrādās, viss ir pavisam citādāk, to uzņēmējs nekautrējās atklāt sarunā izdevumam «Privātā Dzīve».

Intervijā izdevumam Oskars atklāj, ka atgriezies Latvijā pie mīļotās sievietes un jau pagājušajā trešdienā, apskāvis uzņēmēju Irēnu Pulkinenu, ieradās uz filmas «Par savu paša prieku» pirmizrādi.

Dzirdot baumas par turīgo kanādieti, iemīlēšanos un došanos pie noslēpumainās sievietes, atstājot Irēnu, Oskars iesaucies, ka tās ir baumas, bet, kā jau ierasts, baumas nerodas no zila gaisa, jo viņš patiesi bijis Kanādā.

Uzņēmējs viesojies pie kāda šovbiznesa pārstāvja, uzreiz piebilstot, ka vīrieši tam nesimpatizē - viņš ir lesbietis, jo tam patīk sievietes.

Barševska seksuālā orientācija nav traucējusi tam divas nedēļas pavadīt Kvebekā, svinot šā mākslinieka, ar kuru viņš iepazinies Karību jūras salās, dzimšanas dienu.

Saņemot jautājumu, vai patiesi uzņēmējs brauciena dēļ sastrīdējies ar Irēnu, Oskars neslēpj, ka, pārim esot kopā divdesmit trīs gadus, dažreiz savā starpā gribas pārrunāt lietas, taču viņš negrasās atteikties no tik rudas meitenes.

Irēna jau vairāk nekā trīsdesmit gadus ir precējusies ar somu uzņēmēju Esko Pulkinenu, tāpēc nereti Irēnas un Oskara dzīves vērotājus pārņem jautājums par viņu attiecībām, Oskars uzreiz atbild, ka ir sievietes dzīvesdraugs un jau divdesmit trīs gadus zina, ka viņa ir precējusies. Barševskis sievietes vīru sauc par lielisku vīru viņiem abiem.

Vasaru Irēna un Oskars pavadīs sievietes vasaras mājā Skultē, toties Rīgā paliks tikai saviesīgu vakaru gadījumā.

Pati Irēna savā dārziņā stāda puķes un tādā veidā relaksējas, bet Oskars ar humoriņu steidz piebilst, ka perfekto fizisko formu palīdz saglabāt sekss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu