Slavenais golferis Vudss pieķerts braucam reibumā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Slavenais amerikāņu golfa spēlētājs Taigers Vudss pirmdien Floridā pieķerts braucam reibumā, vēsta vietējās varasiestādes.

Palmbīčas rajona policija ziņo, ka patlaban 41 gadu vecais Vudss tika apcietināts pirmdien plkst.7 pēc vietējā laika, bet četras stundas vēlāk viņš tika atbrīvots.

Vudsam izvirzītas apsūdzības par auto vadīšanu reibumā.

Vudss karjeras laikā pasaules ranga līdera godā aizvadījis 683 nedēļas. Pēc karjeras labākajiem gadiem viņu piemeklēja savainojuma likstas, kā arī plašu rezonansi ieguva seksa skandāls, un Vudss pat atstāja pasaules ranga labāko piecdesmitnieku. Viņš gan spēja atgūties un 2013.gada martā atgriezties līdera godā, noturoties tajā līdz 2014.gada maijam.

Aprīlī Vudss paziņoja, ka viņam veikta muguras operācija, kas golferim bija ceturtā pēdējo trīs gadu laikā. Operācijas dēļ viņš nevar sportot vismaz sešus mēnešus, līdz ar to Vudsam sezona beidzās, tā pa īstam nesākusies. Iepriekšējais turnīrs Vudsam bija februārī Dubaijā notikušās «Desert Classic» sacensības, taču muguras sāpju dēļ viņš izstājās jau pēc pirmās kārtas.

Vudss karjeras laikā uzvarējis 79 Profesionālā golfa asociācijas (PGA) turnīros, būdams otrs visu laiku titulētākais golferis aiz Sema Snīda, kuram ir par trim trofejām vairāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu