Par «Mrs/Miss Top of the World 2017» uzvarētājām kļūst Krievijas un Beļģijas pārstāves

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

28.maija vakarā noslēdzās starptautiskais skaistuma konkurss «Mrs/Miss Top of the World 2017», kurā piedalījās dalībnieces no divdesmit dažādām pasaules malām. Beigu beigās uzvaras laurus Miss kategorijā plūca Krievijas pārstāve, Mrs kategorijā Beļģijas pārstāve, bet Latvijas skaistuma karaliene Anita Pužule ieguva trešo princeses titulu Miss kategorijā.

Skaistules jau no paša rīta ieradās kluba «Crystal» telpās, lai gatavotos konkursam - tiktu pie skaistām frizūrām, grima, atkārtotu priekšnesumu horeogrāfijas un vienkārši noskaņotos vakara uznācieniem.

Meitenes demonstrēja sevi trīs kategorijās – nacionālie tērpi, kurā vairums izvēlējās stilizētus tērpus, bet bija skaistules, kuras prezentēja savu valstu tautastērpus, tālāk sekoja uznāciens peldkostīmos un visbeidzot uznāciens vakarkleitās.

Vakaru vadīja šarmantais dziedātājs Roberto, kurš nodziedāja arī pāris dziesmas un uz skatuves uzmundrināja ikvienu dalībnieci, tāpat muzikālus priekšnesumus sniedza dziedātāji Miks Dukurs, Laura Raila, Sergejs Jēgers un, protams, neiztika bez deju grupu priekšnesumiem.

Bet īpašs pārsteigums ikvienam bija dažu skaistuļu demonstrētie talanti, kā nekā vienā no konkursa dienām dāmas demonstrē savus talantus un īpašākie, spilgtākie talanti tiek atkārtoti fināla šovā.

Skaistuma karalienēm kroņus un lentes pasniedza citu gadu konkursu dalībnieces, toties rezultātus paziņoja vakara vadītājs Roberto Meloni.

Beigu beigās žūrija lēma, ka pirmo vietu Miss kategorijā iegūst Krievijas skaistule, atstājot aiz sevis Baltkrievijas pārstāvi, Mrs kategorijā uzvaras laurus plūca Beļģijas pārstāve. Latvijas pārstāve, fitnesa trenere Anita Pužule beigu beigās ierindojās Miss kategorijas trešajā vietā.

Lielu pārsteigumu zālē sēdošajiem viesiem sagādāja skatītāju simpātiju balvas saņēmēja, par kuru varēja nedēļas garumā balsot internetā, šajā kategorijā uzvarēja Šrilankas pārstāve.

Pēc fināla šova dalībnieces safotografējās kopā ar viesiem un pameta kluba telpas, lai dotos uz neoficiālo ballīti jau daudz viesmīlīgākā vietā, kura spēja nodrošināt dalībniecēm gan dzērienus, gan pozitīvu atmosfēru.

Pasākuma rīkotāji saka lielu paldies nodibinājumam «Rīgas Tūrisma Attīstības Birojam», «Live Rīga» par atbalstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu