Vītoliņš: Zaudējums Kanādai bija treneru kļūda

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ramil Sitdikov / Sputnik

Krievijas hokeja izlases treneris Harijs Vītoliņš atzīst, ka zaudējums 2017. gada pasaules čempionāta pusfinālā, kurā Krievijas komanda piekāpās Kanādai, bijusi treneru kolektīva kļūda.

«Pasaules čempionāts izvērsās labs, diezgan interesants,» portālā «championat.com» citēts Vītoliņš. «Palicis rūgtums, jo nespējām pieveikt Kanādas izlasi.»

Krievijas valstsvienība pasaules čempionāta pusfinālā ar 2:4 atzina Kanādas komandas pārākumu. Bet cīņā par bronzas medaļām ar 5:3 pieveica Somijas hokejistus.

Krievija vēl trešās trešdaļas sākumā pret Kanādu bija vadībā ar 2:0, taču savu pārsvaru nosargāt neprata.

«Zaudējums Kanādai ir treneru kļūda,» atklāja Vītoliņš, kurš ir galvenā trenera Oļega Znaroka asistents arī Sanktpēterburgas SKA vienībā. «Kaut kur nenoreaģējām, nesavācāmies. Ja palasīsiet ārvalstu presi, tad nekur par Krievijas izlasi neredzēsiet negatīvu informāciju. Visiem patika radošā, pašaizliedzīgā un smagā spēle.»

Arī 2016. gada pasaules čempionātā Krievijas izlase nepārvarēja pusfinālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu