NBA zvaigzne paziņo, ka attiecības ar Kardašjanu tam izmaksājušas 70 miljonus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Realitātes šovu zvaigzne Kloja Kardašjana attiecībām pārsvarā izvēlas NBA spēlētājus. Viens no viņas reiz mīļotajiem cilvēkiem, trīsdesmit divus gadus vecais izbijušais sportists Rasads Makkants paziņojis, ka attiecību dēļ ar Kloju zaudējis iespēju attīstīt karjeru.

Rasads Makkants 2005.gadā sāka aktīvās sportista gaitas un spēlēja četras sezonas «Minnesota Timberwolves» komandā, bet vēlāk devās spēlēt uz Sakramento, kur arī saticis Kloju un izveidojis attiecības.

Makkants paziņo, ka, tieši pateicoties attiecībām ar realitātes šovu zvaigzni, viņu vairāk neviens neuztvēra kā labu spēlētāju un viņš, būdams 70 miljonus vērts spēlētājs, zaudēja visas iespējas attīstīt karjeru, līdz ar to arī šos miljonus.

Rasads nav pirmais basketbolists, kurš karjeras izjukšanā vaino skaisto Kardašjanu, to pašu apgalvo arī viņas bijušais vīrs Lamars Odoms un bijušais mīļotais Džeimss Hārdenss.

Lai vai kā, jaunā Klojas mīlestība Tristans Tomsons nejūtas slikti, baudot Kardašjanu ģimenes slavu un iespējas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu