Losandželosas producents veidos raidījumu par «cilvēkiem-lellēm»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JENNIFER PAMPLONA / CATERS NEWS / Caters News Agency

ASV televīzijas šovs «Plastics of Hollywood» sekos līdzi pasaules «mākslīgākajiem» cilvēkiem, kuri plastiskajā ķirurģijā un procedūrās iztērējuši vairāk nekā trīs miljonus dolāru. Tas viss, lai līdzinātos tādām ikoniskām figūrām kā Kena lellei, Britnijai Spīrsai vai pat citplanētietim, ziņo izdevums «Daily Mail».

Šovā piedalīsies 12 «cilvēki-lelles», to skaitā Kena lelles līdzinieki – Rodrigo Alvess (Rodrigo Alves) un Džastins Džedlika (Justin Jedlica), Džesikas Truses (Jessica Rabbit) atdarinātāja Piksija Foksa (Pixee Fox), Kimas Kardašjanas (Kim Kardashian) līdziniece Dženifera Pamplona (Jennifer Pamplona) un citplanētieša līdzinieks Vinnijs Ohs (Vinny Ohh).

Losandželosas talantu medniece un producente Marsela Iglesiasa (Marcela Iglesias) žurnālistiem stāsta: «Mēs esam pasaules pirmā visvairāk pārveidoto cilvēku ķermeņu aģentūra. Modeļi, kas veikuši šīs procedūras, ir iztērējuši vairāk nekā 3 miljonus dolāru, lai pārveidotu savu ārējo izskatu.

Šiem cilvēkiem kļūšana par kādu citu ir nepieciešamība, jo viņi ir piedzimuši nepareizā ķermenī.

Mēs tiekam nozākāti par sātana apsēstiem un trakiem, bet mums ir vienalga, jo tas ir tikai citu viedoklis. Man nekad nav rūpējis, ko citi saka. Mēs nevienu nenosodām, tāpēc man nav saprotams, kāpēc kāds nosoda mūs.»

Realitātes šovs sekos līdzi «cilvēkiem-lellēm», kuri, neskatoties uz savu neierasto izskatu, centīsies veidot karjeru katram saistošā nozarē.

«Mēs viņus mācām būt tik izciliem, cik vien viņi spēj būt. Pašlaik viņiem ir jāiziet speciāla treniņprogramma, kurā tiek mācīts, kā dzīvē gūt panākumus. Viņu starpā valda pamatīgs sacensības gars, tāpēc mans uzdevums ir viņus savaldīt, lai viss nekļūtu pārāk traki,» piebilda Marsela.

Realitātes šova producente cer, ka viņas šovs palīdzēs citiem iekļauties sabiedrībā.

«Es vēlos cilvēkiem palīdzēt justies brīvi savās vēlmēs un uzskatos, jo, ja tas nekaitē viņu veselībai, tad tai nevajadzētu būt problēmai. Daudzas «lelles», ar ko es strādāju, ir ilgi dzīvojušas svešos ķermeņos, bet mans šovs tagad tiem dod iespēju piepildīt savus sapņus.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu