Gobziņš: «Piedalos pasākumus, lai varētu pabarot bērnus un nopirkt kvalitatīvu pārtiku»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Mūziķis Roberts Gobziņš (52), kurš veselības pasliktināšanās un ugunsnelaimes dzīvoklī dēļ 2016. gada vasarā lūdza sabiedrības ziedojumus, atsācis strādāt un turpina veseļoties, bet viņš joprojām esot finansiālās grūtībās.

Mūziķa atkārtotais lūgums palīdzēt izpelnījās cilvēku nosodījumu, jo viņam saziedotie 11 000 eiro daudziem likās kā pilnībā pietiekama summa, ziņo žurnāls «Vakara Ziņas».

«Mūsu sabiedrībā ir tā iekārtots, ka palīdzēt nozīmē veikt savai sirdij tīkamu pasākumu, ko vienam cilvēkam var izdarīt līdz četrām reizēm, piektajā reizē uz tevi jau raugās ar aizdomām. Un cilvēki tad saka, es taču palīdzēju, nu cik tad var? Bet es neapvainojos, jo nevienam taču nav objektīvas informācijas par to, kas man ir vajadzīgs.

Man ir regulāri medicīniskie tēriņi un obligātās procedūras. Šobrīd man ļoti palīdz sociālais fonds «Līdzskaņa», kas sniedz atbalstu nelaimē un fiziskās grūtībās nokļuvušiem mūziķiem. Arī pašvaldība atbalsta mūsu ģimeni. Cilvēku palīdzība ir mūsu ienākumi.

Apbrīnojami, ka ir arī tādi draugi, kuriem tu lūdz palīdzību, un viņi to sniedz kaut vai simt reizes. Tādu draugu man nav daudz, bet tomēr ir. Vēlos pateikt paldies visiem, kas palīdzēja. Saprotu gan tos, kuri nepalīdz, gan tos, kas palīdz,» izdevumam pastāstījis mūziķis.

Gobziņš pašlaik pa pusei darbojas kā dīdžejs un pa pusei kā mūziķis, bet no iepriekšējā darba apjoma spējot paveikt vien apmēram 50%. «Katru nedēļu piedalos nelielos pasākumus, lai varētu pabarot savus bērnus un nopirkt kvalitatīvu pārtiku,» stāstījis mūziķis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu