Latviete Īrijā apsūdzēta par lietuvieša slepkavību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Ceturtdien Īrijas tiesas priekšā stājusies latviete, kura tiek apsūdzēta par Lietuvas pilsoņa noslepkavošanu Roskri pilsētā 2016. gada novembrī. Vīrietis ar vairākām durtām brūcēm, kas izrādījās nāvējošas, tikai atrasts daudzdzīvokļu kompleksā, bet drīz pēc tam tika aizturēta aizdomās turētā sieviete.

46 gadus vecā Inga Ozoliņa 25. maijā tika apsūdzēta par 40 gadus vecā Audriusa Pukas slepkavību pagājušā gada 20. novembrī, raksta «Baltic Ireland», atsaucoties uz «Leinster Express».

Apsūdzētajai tiesā tika piešķirts tulks, bet viņa neko neatbildēja uz izvirzīto apsūdzību un klusēja.

Tiesa nolēma, ka I.Ozoliņa līdz nākamajai tiesas sēdei 1. jūnijā, tiks paturēta apcietinājumā Limerikas cietumā. Viņas advokātam Džonam Šeinlijam tika dota atļauja iesniegt Augstākajai tiesai lūgumu atbrīvot apsūdzēto pret drošības naudu.

Ingai Ozoliņai ir divas pieaugušas meitas, kuras dzīvo Latvijā un Vācijā, un pēdējos 11 gadus viņai ir bijis stabils darbs Īrijā. Savukārt mirušais vīrietis Audriuss Pukas, kurš bija pazīstams ar apsūdzēto, Īrijā dzīvoja pēdējos astoņus gadus. Viņam bija mājvieta Roskri pilsētā, tomēr pārsvarā viņš dzīvoja Dublinā, kur no pirmdienas līdz piektdienai strādāja celtniecībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu