Lukašenko atkārtoti asi kritizē Baltkrievijas hokejistu sniegumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko, kurš ir kaislīgs hokeja cienītājs, atkārtoti veltījis asu kritiku nacionālajai hokeja komandai par sniegumu 2017. gada pasaules čempionātā.

«Piektā daļa no visas sportam paredzētās naudas tiek hokejam. Atdeves nekādas,» aģentūra BELTA citē Lukašenko. «Lepnuma vietā pēc spēlēm par valsts karoga krāsu aizstāvēšanu līdzjutēji pauž sašutumu. Viņi man pat vēstules sūta. Un es viņiem piekrītu - pilnīgi vāja rakstura sniegums, nav komandas spēles, nemaz nerunājot par individuālo meistarību. Jā, treneru darbs bija pretīgs.»

Pasaules čempionātā Baltkrievijas komanda septiņās spēlēs izcīnīja divas uzvaras un turnīra kopvērtējumā ieņēma 13. pozīciju.

«Hokeju jau sev vairs neviens nespēlē, bet gan dodas kaujā. Tikmēr mēs vienkārši slidojam. Ir jāspēlē, nevis jāatdod spēcīgajiem pretiniekiem spēles. Gan ar kanādiešiem, gan krieviem, gan zviedriem. Jācīnās visās spēlēs. Pat ja zaudē, jācīnās no visas sirds, tauta piedos. Bet, ja dodaties laukumā un pirms mača sākuma jau esat spēli zaudējis un dodat pretiniekam ceļu...» sacīja Lukašenko.

Pasaules čempionātu Parīzes grupā Baltkrievijas komanda sāka ar pieciem zaudējumiem pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu