Populārā aktrise Ambera Hērda jau atkal atgriežas tiesas zālē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Ambera Hērda pēdējā gada laikā ir ļoti bieža viešņa tiesas zālē, šoreiz slavenība iesūdzējusi tiesā savas jaunākās filmas veidotājus, jo tie bez viņas atļaujas filmā, tai nezinot, izmantojuši dublieri un iekļāvuši viņas atveidā tēla kailskatus.

Jau aprīlī Ambera Hērda apvainoja filmas producentu Kristoferu Henliju tajā, ka bez viņas atļaujas iekļauti kailskati, kurus vērojot ikvienam rodas priekšstats, ka ekrānā redzama pati Hērda, šādi kailskati nav aktrises darba līgumā un to iekļaušana filmā nav saskaņota ar zvaigzni

Uzzinot, ka iesūdzēts tiesā, arī producents iesniedzis prasību pret Hērdu un pieprasa no zvaigznes desmit miljonus dolāru, jo viņa neierodas filmēšanas laukumā un tas rada zaudējumu viņam un jaunajai filmai, jo tās uzņemšana jau aizkavējusies par pāris mēnešiem.

Kristofers piebilst, ka Hērda iesniegusi prasību tiesā tikai tāpēc, ka tajā laikā vēl bija precēta ar Depu un baidījās no vīra greizsirdības, bet nu mēģina tikt ārā no savām problēmām, tēlojot upuri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu