«Maxim» nosauca gada seksīgāko sievieti

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Reuters/Scanpix

Lielbritānijas vīriešu žurnāls «Maxim» tradicionāli paziņojis gada seksīgāko sievieti - šogad titulu saņēmusi modele Heilija Boldvina (Hailey Baldwin).

Par godu gada seksīgākās sievietes titulam 20 gadus vecā modele šobrīd redzama uz izdevuma «Maxim» vāka, kurā pozē pikantā apakšveļā, ar rokām piesedzot krūtis. Arī izdevuma jaunākā numura lapaspusēs redzamas fotogrāfijas ar jauno modeli pikantā apakšveļā.

Heilija Boldvina ir amerikāņu aktiera Stefana Boldvina (Stephan Baldwin) meita. Savu modeles karjeru viņa uzsāka 17 gadu vecumā, pozējot tādiem modes žurnāliem kā «Elle» un «Vogue». Heilija bijusi arī pazīstamā modes zīmola «Gucci» reklāmas seja.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Heilija šajā topā apsteigusi savas draudzenes - modeles Džidži un Bellu Hadidas, kā arī Kendalu Dženeri. Tomēr izdevums «Maxim» pārējās 99 seksīgākās sievietes atklās tikai pēc pāris mēnešiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu