Pēc terorakta atcelta filmas «Brīnumsieviete» pirmizrāde

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunās Holivudas filmas «Wonder Woman» («Brīnumsieviete») ilgi gaidīta pirmizrāde Londonā ir atcelta pēc Mančestrā notikušā terorakta, trešdien paziņoja kinostudija «Warner Bros.». «Mūsu domas ir ar tiem, kurus skārusi nesenā traģēdija Lielbritānijā,» teikts kinostudijas paziņojumā.

«Ņemot vērā pašreizējo situāciju, mēs neturpināsim īstenot mūsu plānus par «Brīnumsievietes» pirmizrādi un dzīru pasākumiem Londonā.»

Filmas titullomu spēlē izraēliešu aktrise Gala Gadota, kura jau atveidojusi komiksu varoni Brīnumsievieti pērnā gada filmā «Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma».

Gadota, kā arī divas citas šīs filmas zvaigznes Kriss Pains un Robina Raita bija plānojuši ierasties uz filmas pirmizrādi Londonā 31. maijā.

Šo filmu, kuras darbība notiek Eiropā Pirmā pasaules kara laikā, 2. jūnijā ir paredzēts sākt demonstrēt kinoteātros ASV, kā arī Latvijā.

Jau ziņots, ka Mančestrā pirmdienas vakarā uzspridzinājās terorists pašnāvnieks, noslepkavojot 22 cilvēkus, starp kuriem ir vairāki bērni, un desmitiem ievainojot. Terorists Salmans Abedi uzspridzinājās Mančestras arēnas foajē, kad tur beidzās amerikāņu popdziedātājas Arianas Grandes koncerts. Par šo noziegumu atbildību uzņēmies islāmistu teroristiskais grupējums «Islāma valsts».

Grande trešdien paziņoja, ka pēc šī terorakta atcēlusi visus savas koncertturnejas «Dangerous Woman» koncertus līdz 5. jūnijam, tostarp divas uzstāšanās Londonā, kas būtu notikušas 25. un 26. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu