Natālija Tumševica: «Zināju, ka obligāti satikšu to īsto vīrieti»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Dziedātāja un Rīgas balles patronese Natālija Tumševica nekad nav steigusies ar mīlestību, laulībām, jo zina, ka tas viss ir ļoti nopietni un pareizās izvēles rezultātā - uz mūžu. Nesen Natālija saderinājusies ar kardiologa Andreja Ērgļa dēlu Kristapu Ērgli, ar kuru pēc divu gadu draudzības, gadu ir romantiskās attiecībās.

Dziedātāja Natālija Tumševica zina, ka mīlestība, tā ir harmonija, ļoti silta un maiga sajūta, tā pienāk, kad dvēsele ir saskaņā ar miesu, kad ir labi un komfortabli ar otru cilvēku. Kad esi laimīgs, jo spēj padarīt laimīgu otru. Natālija uzskata, ka īsta mīlestība dzīvo mūžīgi.

Foto: Publiciātes foto

Runājot par to, kā atšķirt mīlestību no iekāres, dziedātāja piebilst, ka mīlestība vienmēr ir arī iekāre un, ja abas šīs lietas iet roku rokā, iekāre var būt ilgstoša, bet, ja ir vienkārši iekāre, tā ir īslaicīga un cilvēki šķiras.

«Uzreiz saprast, ka vēlamais kavalieris ir īstais, ir grūti, tikai laiks, dažādas situācijas to parāda un pierāda, vai otrs ir lemts tev. Dzīvē visam jābūt abpusēji, ja tā nav, nav jātērē laiks! Attiecībām ir jāsniedz prieks, gandarījums, ne jārada sāpes,» tā Natālija.

Natālija uzreiz piebilst, ka sākumā ar Kristapu arī vienkārši draudzējusies un lēni palēnām Kristaps iekaroja dziedātājas sirdi - ar savām patīkamajām īpašībām un darbībām.

Ļoti būtiski, lai pārim ir kopīgas intereses, lai ir par ko parunāt, kopīgas aktivitātes, jo tas viss tikai palīdz mīlestībai attīstīties un uzplaukt vēl vairāk. Vairāk nekā gada laikā uzplauka skaists mīlestības zieds, kam sekoja bildinājums Ņujorkā!

«Bildinājums bija ļoti īpašs, romantisks mirklis, bet man negaidīts. Ņujorka manā dzīvē ir īpaša, es tur mācījos universitātē un spēlēju tenisu universitātes komandā, Kristaps zināja, cik ļoti pilsēta man tuva un kā man tur patīk, tāpēc arī izteica bildinājuma vārdus šajā vietā. Bildinājums bija ļoti skaists, romantisks un paliks man atmiņā uz mūžu,» tā Natālija.

Foto: Publiciātes foto

Natālijai nav tādu no bērnības izsapņotu kāzu, bet viņa apzinās, ka viss notiek tad, kad tam jānotiek, viņa zināja, ka obligāti satiks savu īsto vīrieti, ar kuru arī apprecēsies.

«Nekad nesteidzos, jo uzskatu, ka laulība ir ļoti nopietna lieta, pareizās izvēles gadījumā - uz visu mūžu. Esmu nopietna sieviete un cienu attiecības, kā arī cilvēku, kurš ir kopā ar mani. Bērnībā lasīju daudz pasaku un vienmēr sajūsminājos par prinču un princešu kāzām - tādas kāzas es arī gribētu – kā pasakā,» piebilst Natālija.

Dziedātāja ikvienam novēl mīlēt un iepriecināt sev tuvos ik dienu, ne tikai svētkos!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu