Par ko runāt pirmajā randiņā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Dodoties uz pirmo satikšanos, svarīgi ir ne tikai labi izskatīties, bet arī laikus izdomāt, par ko jūs šajā randiņā runāsiet. Un noteikti ir vērts sagatavot vismaz dažas tēmas, par kurām var sākt sarunu tad, kad viss interesantākais jau ir izrunāts. Piedāvājam septiņas tēmas, par ko runāt pirmajā randiņā!

Brāļi, māsas, draugi un mājdzīvnieki
Šī ir visnekaitīgākā un vienlaicīgi arī samērā interesanta tēma, par kuru runāt pirmajā randiņā. Šādi arī var viegli uzzināt, kā tava potenciālā otrā pusīte izturas pret tai tuviem cilvēkiem. Runājot par šo tēmu, būs labāk, ja izvairīsies no sarunām par otra cilvēka vecākiem un par to, ar ko tie nodarbojas. Runāt par šīm tēmām ir vērts tikai tad, ja tavs partneris pats ir sācis par to runāt.

Darbs vai mācības
Nav nekādu šaubu, ka darbam un mācībām ir ļoti liela nozīme cilvēku dzīvē un agrāk vai vēlāk šī tēma noteikti tiks aizskarta. Un tātad, ja visas interesantākās tēmas jau ir izrunātas, tu vari uzdot jautājumu no sērijas: «Un kā tev iet darbā?» Tomēr arī šeit nedrīkst aizmirst takta izjūtu un, pirms tu sāc stāstus par savu nepatīkamo pieredzi ar stomatologiem, ir vērts sākumā noskaidrot otra cilvēka profesiju, jo var izrādīties, ka viņš ir tieši stomatologs.

Hobiji
Lai otru cilvēku labāk iepazītu, noteikti ir jāparunā arī par tā interesēm. Par to, ar ko šis cilvēks nodarbojas brīvajā laikā un kādas ir tā galvenās dzīves intereses. Patiesībā šī tēma pirmajā randiņā ir pat noteikti jāaizskar, jo tā palīdz saprast, vai ir vērts ar šo cilvēku sarunāt arī otro tikšanos.

Mūzika, ēdiens, simpātijas un antipātijas
Tiem pāriem, kuri savu pirmo tikšanos sarunā restorānā, noteikti ir vērts parunāt arī par to mīļāko ēdienu un muzikālajām gaumēm. Noderīgas tēmas sarunai ir arī par šī cilvēka simpātijām un antipātijām. Šādi jautājumi ir samērā droši un labi ar to, ka tie dod iespēju izrādīt interesi un vienlaikus nekļūt pārāk uzbāzīgam vai uzbāzīgai. Ja jūsu gaumes atšķiras, tas vēl nebūt nenozīmē, ka tev jāpārsteidzas ar secinājumiem un to dēļ jāatsakās no otrā randiņa. Galu galā dzīves laikā muzikālā gaume mainās un tikpat labi var mainīties arī kulinārā gaume.

Nākotne un ceļojumi
Pirmajā randiņā ir iespējams runāt arī par nākotni, turklāt vienlaikus neriskējot radīt pārāk ziņkārīga vai pārāk steidzīga cilvēka iespaidu. Šī pat var izrādīties visai interesanta tēma. Šeit gan vajadzētu izvairīties no tēmām, kas ir saistītas ar laulību vai bērniem, un tā vietā labāk koncentrēties uz darbu. Turklāt katram cilvēkam ir savi sapņi un cerības, un, pat ja tās visas nepiepildīsies, tas vienalga nepadara šo tēmu mazāk interesantu. Kas attiecas uz tūrismu un ceļojumiem, tad šī ir ļoti droša tēma, kas turklāt ļauj arī labāk iepazīt cilvēku.

Sociālie kontakti
Nebūs nekāds jaunums, ja teikšu, ka pirmajā randiņā cilvēki vēl ļoti maz zina viens par otru. Un tieši tādēļ jautājumi par cilvēka sociālo dzīvi ir ļoti nozīmīgi. Piemēram, ja vienam no pāra ir daudz draugu un tas ar tiem kopā pavada daudz laika vai ir liels klubu cienītājs, bet otrs ir noslēgtāks un vairāk mīl uzturēties mājās, tad šādā pārī attiecības var arī neizveidoties.

Muļķīgas situācijas un anekdotes
Arī šādas sarunas pirmajā randiņā ir noderīgas, jo šādi parādās vienreizēja iespēja uzzināt, kāda ir otra cilvēka humora izjūta un vai šim cilvēkam tāda vispār ir. Turklāt šādi tu vienlaikus vari patrenēt arī pats savu asprātību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu