Tiešraide: Mazda CX-5 prezentācija Latvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mazda

Pēc otrās paaudzes Mazda CX-5 pasaules pirmizrādes pagājušā gada nogalē Losandželosā un Eiropas prezentācijas Ženēvas automobiļu izstādē martā šodien ir pienākusi kārta Latvijai un krosovera iebraukšanai pašmāju tirgū. Tā oficiālās prezentācijas veidolā risinājās Spīķeru koncertzālē un tiešraidē bija skatāma interneta portālā TVNET. TIEŠRAIDE BEIGUSIES!

Piecu gadu laikā kopš oriģinālās Mazda CX-5 debijas uz auto tirgus skatuves tā ir kļuvusi par Hirošimā bāzētā japāņu zīmola bestselleru. Kopumā kopš iznākšanas 2012.gadā šis krosovers dažādās modifikācijās 120 pasaules valstīs ir

pārdots vairāk nekā 1,5 miljonos eksemplāru un veido aptuveni 25% no Mazda realizācijas apjoma.

Tomēr ikviena auto dzīves ciklā pienāk brīdis, kad laiks atbrīvot vietu jaunam modelim, un CX-5 gadījumā tas ir pienācis tagad. Kompaktais krosovers aizvien ir dizainēts un konstruēts, lai atbilstu japāņu Jinba Ittai filosofijai un ar vadītāju veidotu vienu veselu, taču it visās šķautnēs tas ir jauns - gan ārējā dizainā, gan interjera noformējumā.

Lai vai kā, jaunā, otrās paaudzes Mazda CX-5 nupat ir ieradusies Latvijā, un

TVNET piedāvā no 24.maija plkst. 15 tiešsaistē sekot līdzi šā modeļa prezentācijai.

Tajā, starp citu, tiks prezentēti arī divi pazīstamā nīderlandiešu mākslinieka Salventius vienas līnijas gaismas zīmējumi.

Atgādinām, ka pieteikties testa braucienam ar jauno Mazda CX-5, kā arī citiem zīmola modeļiem var jau tagad, spiežot uz zemāk pievienotās saites.

Piesakies Mazda CX-5 testa braucienam!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu