Slavenas popzvaigznes izsaka līdzjūtību Mančestras sprādziena upuriem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Keitija Perija, Demija Lovato, Nikija Mināža, Teilore Svifta... tās ir tikai dažas no pasaules popmūzikas zvaigznēm, kuras sociālajos tīklos reaģējušas uz pirmdienas vakarā notikušo sprādzienu pēc «popmūzikas lakstīgalas» Arianas Grandes koncerta Mančestrā.

«Mana sirds sažņaudzas sāpēs par manu māsu,» tvīto repere Nikija Mināža.

Arī amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta izsaka līdzjūtību visiem ievainotajiem un bojāgājušajiem.

Arī pati Grande ierakstījusi savā «Twitter», kas ir «salauzta» pēc pagājušā nakts uzbrukuma.

Sociālajos tīklos aktīvi tiek lietots tēmturis #RoomForManchester, lai palīdzētu atrast pagaidu naktsmītnes Arianas Grandes faniem un koncerta apmeklētājiem.

Šī ir 23 gadus vecās «popmūzikas lakstīgalas» Grandes trešā pasaules koncerturneja «Dangerous Woman», kas sekojusi pēc 2016. gadā trešā izdotā studijas albuma «Dangerous Woman» (skat. recenziju). Turnejas sākums datējams ar 2017. gada 3. februāri. Jau pēc dažām dienām Grandei paredzēti koncerti Londonā – 25. maijā notiks koncerts «O2 ARENA», bet 26. maijā «THE O2» arēnā, liecina informācija dziedātājas mājaslapā. Iespējams, ka koncerti tiks atcelti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu