Jauno mīļoto aktrise Evija Skulte satiek, apmeklējot SPA

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Seriāla «Viņas melo labāk» zvaigzne, aktrise, četrdesmit divus gadus vecā Evija Skulte sākusi jaunas attiecības, šoreiz ar igauņu uzņēmēju Aimuru Krūsi.

Pirmo reizi sabiedrībā ar jauno mīļoto Evija devās, apmeklējot seriāla «Ugunsgrēks» noslēguma sērijas ballīti, un izdevumam «Kas Jauns» pastāstīja, ka ieradusies kopā ar draugu Aimuru, kurš ir no Igaunijas, bet neko daudz stāstīt nevēlas, jo attiecības ir sākuma posmā.

Pāris sazinās krievu valodā, gluži tāpat kā Evija darīja ar iepriekšējo mīļoto, Lietuvā dzīvojošo producentu Rimvīdu Martinaiti, kurš aktrisi aktīvi atbalstīja šova «Dejo ar zvaigzni» laikā.

Foto: Kaspars Meinerts

Evija un Aimurs iepazinušies SPA, kas ir viens no Evijas mīļākajiem atpūtas veidiem, un tieši savā dzimšanas dienā sieviete sev uzdāvinājusi SPA abonementu, un viena no šādām relaksācijas reizēm izrādījusies liktenīga.

Arī pats Aimurs atzina, ka latviešu aktrise tam ļoti patīk un Latvijā viņš ir bieži biznesa dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu