«Viņas melo labāk» jaunā sezona atsākas ar traku kāzu nakti, intrigām un dzemdībām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pašmāju seriāla «Viņas melo labāk» piektā sezona atgriežas ar vairākiem pārsteigumiem. Jau pirmajā sērijā notikumi uzvirmo asaru un intrigu gaisotnē.

Roberta (Māris Bezmers) dzīvē uzaususi ļoti atbildīga diena – jauns darbs, jauns amats, jauna dzīve, taču Baibas (Elīna Vāne) pārmetumi nerimstas arī tik atbildīgā rītā. Roberts negaidīti nonāk slimnīcā, un tiek atklāti Baibas nodomi....

Marta (Evija Skulte) ar Māri (Andris Bulis) apmeklē jaunlaulāto pāri – Mariju (Anete Krasovska) un Arvi (Lauris Dzelzītis). Kā izrādās, abi savu pirmo kopīgo nakti jaunajā statusā kopā nav pavadījuši - Arvis piedzēries un nakti pavadījis policijas iecirknī. Pāris sastrīdas, un Marija draud pamest vīru un vēlas izvākties no abu mājām, lai dotos dzīvot pie tēva Māra.

Simona (Ērika Eglija) dzemdē dēliņu. Ar viņu kopā ir draudzenes Margarita (Karīna Tatarinova) un Marta (Evija Skulte), kā arī mīļotais Reinis (Gints Andžāns).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu