«Weekend Baltic» festivāla zvaigžņu parādei pievienojas Bibī Reksa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Weekend Baltic festivāls norisināsies no 3. līdz 5. augustam Pērnavas pludmalē. Tā zvaigžņu parādei pievienojas albāņu izcelsmes amerikāņu dziedātāja Bibī Reksa (Bebe Rexha), informē rīkotāji. Mūziķe ir sadarbojusies ar tādiem māksliniekiem kā G-Easy, David Guetta un Martin Garrix, kuru kopīgais hits «In The Name Of Love» ir iekarojis miljoniem klausītāju sirdis.

Līdzās jau izziņotajai zvaigžņu plejādei – Armin Van Buuren, The Chainsmokers, Martin Garrix, Alan Walker, Alesso, Clean Bandit, Deadmau5, Don Diablo, Kungs, Rae Sremmurd un daudziem citiem – festivālam pievienosies arī holandiešu DJ un producents R3hab; Valentino Khan, kurš festivāla organizatoriem ir uzdevis aizskatuvē nodrošināt divas izskatīgas sievietes Godzillas vai ķirzakas tērpā, lai ķemmētu viņa ūsas; Somijas jaunās zvaigznes The Second Level un Stig Rastas, kā arī jaunais projekts Kisma.

Bibī Reksa
Bibī Reksa Foto: Reuters/Scanpix

Līdz šim festivāls ir izziņojis šādus māksliniekus: Alan Walker, Alesso, Alex Mattson, Alma, Andres Puusepp, Alok, Armin van Buuren, Bass Modulators, Bombossa Brothers, Brennan Heart, Camo & Krooked, Cartoon, The Chainsmokers, Chase & Status, Cheat Codes, Clean Bandit, Coverk x Byte, deadmau5, Don Diablo, Futuristik, Flux Pavillion, GTA, Jauz, Kristjan Hirmo, Kungs, Macky Gee, Madison Mars, Martin Garrix, MHKL, Matrix & Futurebound, NOËP, Proteus, Púr Múdd, Radical Redemption, Rae Sremmurd, Sub Focus, Syn Cole, Tchami ning Tungevaag & Raaban, Wild Motherfuckers un [Ex] Da Bass. Nākamie mākslinieki tiks izziņoti jau 29. maijā.

Biļetes vēl pieejamas www.weekendbaltic.com.

www.weekendbaltic.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu