Znaroks: Izcīnījām medaļas, bet ne tās, kuras gribējām...

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Krievijas hokeja izlase pasaules čempionātā (PČ) Ķelnē (Vācija) svētdien izcīnīja bronzas medaļas. Komandas galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc mača par trešo vietu ar Somiju (5:3) izteicās, ka izlase cerēja iegūt cita kaluma godalgas...

«Nav daudz ko teikt, izcīnījām medaļas. Tomēr ne gluži tās, kuras mēs cerējām iegūt... Šogad bijām ļoti laba komanda,» pēc mača preses konferencē sacīja Znaroks. «Nepaveicās spēlē ar Kanādu. Apsveicu visus ar uzvaru šajā vakarā.»

Cīņas laikā Krievijas komanda atradās vadībā ar 4:0, bet vēlāk Somijas hokejisti rezultāta starpību samazināja līdz minimumam. Tomēr Krievija uzvaru no rokām neizlaida.

«Trešajā periodā nomierinājām hokejistus un Kučerovs guva vārtus,» teica Znaroks. «Komandā ir daudzi jaunie spēlētāji, bet turnīrs ir nopietns. Sastāvs bija ļoti labs. Nākotnes sastāvs. Ne par vienu spēlētāju man nebija šaubu. Paldies mūsu līdzjutējiem.»

Krievijas izlase bronzas medaļas pasaules čempionātā izcīnīja otro gadu pēc kārtas. Šogad tā desmit mačos piedzīvoja divus zaudējumus.

«Pirmais, kurš mani apsveica, bija Aleksandrs Ovečkins. Neteikšu, ka bronzas medaļas būtu kļuvušas par ieradumu. Medaļas iegūstam ceturto gadu. Tomēr tiecāmies pēc labāka rezultāta,» pastāstīja Znaroks.

Pasaules čempionāta finālā tiksies Kanādas un Zviedrijas valstsvienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu