Taps filmas «Mamma Mia!» turpinājums

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Holivudas filmu studija «Universal» paziņojusi par plāniem veidot mūzikla «Mamma Mia!» turpinājumu. «Mamma Mia!», kas uz ekrāniem nonāca 2008.gadā, nopelnīja nepilnus 610 miljonus ASV dolāru (546 miljonus eiro), bet turpinājuma «Here We Go Again!» nonākšana uz lielajiem ekrāniem plānota 2018.gada 20.jūlijā.

Veiksmīgā teātra mūzikla atveidojums uz lielā ekrāna iemantoja daudzu skatītāju mīlestību visā pasaulē.

Filmā izmantotas populārās zviedru grupas «ABBA» dziesmas, vēstot stāstu par kādu jaunu meiteni vārdā Sofija Šeridana, kas sapņo reiz uzzināt sava īstā tēva vārdu. Savu kāzu priekšvakarā viņa uzaicina uz svinībām trīs vīriešus, kuriem bijusi nozīmīga loma viņas mātes Donnas dzīvē tieši pirms 20 gadiem, cenšoties noskaidrot, kurš no viņiem ir viņas bioloģiskais tēvs.

Donnas lomu filmā atveidoja Merila Strīpa, Sofija bija Amanda Seifrīda, bet potenciālo meitenes tēvu lomās iejutās Kolins Fērts, Pīrss Brosnans un Stellans Skašgords.

Filmas scenāriju veidos Ols Pārkers, kurš būs arī tās režisors. «Universal» plāno, ka jaunajā filmā piedalīsies arī pirmās filmas galveno lomu atveidotāji, kā arī tajā tiks izpildītas «ABBA» dziesmas, kas neizskanēja «Mamma Mia!».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu