Jautrā gaisotnē noslēgta jau 5. Rīgas Improvizācijas teātra ART i ŠOK sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Improvizācijas komanda ART i ŠOK savu sezonu noslēgusi ar vārdiem «ieej vannā arī tu un teci vien ciemos», atgādinot, ka vakars ir īpašs un nozīmīgs!

Rīgas Improvizācijas teātri pašlaik pārstāv sešas komandas: IN, Kontakts, Prieka Ministrija, KIKIT, ART i ŠOK un pats pamatsastāvs, kodols, kurš redzams vakaros «Ar Šarmu pret Karmu». TVNET viesojās pie komandas ART i ŠOK - viņu sezona šogad bijusi intensīva un noslēgusies pirmajiem. Pirms laišanās vasaras gaitās aktieriem priekšā palicis vien kopējais Latvijas improvizācijas teātru sezonas noslēgums «Beidzam kopā» - trešdien, 31. maijā, kinoteātrī Ksuns/Kinogalerija, kur piedalīsies Rīgas Improvizācijas teātris, radošās apvienības Spiediens un Karaliskā improvizācijas teātra dalībnieki.


Izrādes pirmajā daļā improvizēs Janis Skutelis, Nauris Brikmanis, Kaspars Breidaks, Liga Putnina, Raimonds Ruzenieks un Rihards Sniegs, bet otrajā daļā «džemos», tātad improvizēs, aktieri no visiem teātriem, un tad jau raugām, kā vasara plauks, kur improvizāciju nesīs un kādus augļus nākotnē dos!


Seko ART i ŠOK komandas soļiem līdzi www.improvizacija.lv un facebook lapā «ART i ŠOK»!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu