Divas kaislības vienā: pilots debesīs uzņem elpu aizraujošus foto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/santiagoborja

Pilota profesija sniedz lielisku iespēju apskatīt pasauli – arī no no augšas. Unikāli skati paveras Dienvidamerikas aviokompāniju pilotiem, kuri savos lidojumos ir aculiecinieki iespaidīgām vētrām, kuras reģionā notiek diezgan bieži.

Tāds laimīgais ir arī Borha Lopezs – Ekvadorā bāzēts pilots, kurš strādā «Ecuador Airlines». No darba brīvajā laikā viņš dodas lidojumos kopā ar savu fotokameru un iemūžina elpu aizraujošus kadrus ar vētru mākoņiem un zibens bultām.

Lai arī fotogrāfijas izskatās mierīgas, Borha saka, ka nav nemaz tik vienkārši iemūžināt vētru: «Vētras ir viltīgas, jo zibeņošana ir ļoti ātra. Nav statīva, bet iekšpusē gaismas rada lielu atstarojumu.»

Borha «The Washington Post» atklāj, ka viņam patīk fotografēt vētras, jo tādējādi iespējams sajust to apbrīnojamo pusi un spēku, tai pašā laikā atrodoties drošībā pilota kabīnē.

«Galvenokārt man patīk dabas, ainavu un pilsētvides fotografēšana,» saka pilots. «Tā kā fotoaparāts man vienmēr ir līdzi, pirms kāda laika sāku iemūžināt vētras un lidojumu pieredzi, tādējādi apvienojot divas savas lielākās kaislības – lidošanu un fotografēšanu.»

The sun sets in the Capital City #Quito #Ecuador

A post shared by Santiago Borja (@santiagoborja) on

Same storm, this time with #InCloud #Lightning #amazonia

A post shared by Santiago Borja (@santiagoborja) on

Oceanic Sunset. Reaching the caribbean

A post shared by Santiago Borja (@santiagoborja) on

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu