«PETA» aicina dziedātāju Rianu ziedot kažokādas Sīrijas bēgļiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms pāris dienām dziedātāja Riana, apmeklējot zīmola «Dior» jaunās kolekcijas skati, bija viena no spilgtākajiem vakara viesiem. Slavenība ieradās pasākumā greznā kažokā, izmantojot ādas aksesuārus, kas piesaistīja ne tikai viņas fanu, bet arī organizācijas «PETA» uzmanību. Dzīvnieku aizstāvji aicinājušu Rianu ziedot savus kažokus un ādas izstrādājumus Sīrijas bēgļiem.

Pēc dziedātājas Rianas parādīšanās zīmola «Dior» skatē dzīvnieku aizstāvju organizācija «People for the Ethical Treatment of Animals» jeb «PETA» atklātā vēstulē rakstījuši, ka, gluži kā daudzi mākslinieces fani, ir vīlušies redzot Rianas izvēlēto tērpu «Dior» modes skates apmeklējumam.

Organizācija aicina dziedātāju saviem slepkavnieciskajiem tēliem izmantot ko citu, ne ādu, kuras dēļ miruši dzīvnieki.

Tāpat «PETA» ieteikuši Rianai ziedot visu savu ādas apģērbu viņu fondam, bet viņi šīs ādas nogādās Sīrijas bēgļiem un bezpajumtniekiem, kuriem tās ir vairāk nepieciešamas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu