Aktieris Breds Pits pastāsta par dzīvi bez sievas un bērniem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jau vairāk nekā pusgadu ilgst aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita šķiršanās process, par spīti tam tikai pirms pāris nedēļām aktieris paziņoja, ka šķiršanās iemesls ir viņa aizraušanās ar alkoholu, kuru nu viņš ir uzveicis. Tas mudināja presi rakstīt par Pita depresiju, izrādās, viss aktiera dzīvē ir labi arī bez Andželīnas Džolijas.

Aktieris intervijā pateicis, ka nedomā beigt dzīvi, veicot pašnāvību vai citos veidos nodarot sev pāri. Pasaulē ir tik daudz skaistuma un mīlestības, kā arī mīlestība, kuru vajag vairot ,dodot citiem. Pits piebilst, ka viss ir kārtībā un tāda esot dzīve.

Bredam nav noslēpumu, viņam nav ko slēpt, tāpēc viņš nekautrējas runāt par sev būtiskām tēmām, problēmām un atklāt ikvienam, kā viņš jūtas, jo, atstājot emocijas tikai sev, labāk tāpat nepaliks.

Aktieri sāk atrast kopsaucēju un mitināsies netālu viens no otra, lai bērni vienmēr, kad vēlas, varētu redzēt abus savus vecākus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu