Šajā un nākamajā nedēļā atklās pa četrām «Circle K» DUS, tostarp Ventspilī un Valmierā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Degvielas tirgotājs SIA «Circle K Latvia» (iepriekš «Statoil Fuel & Retail Latvia») ceturtdien, 18.maijā, atklās nākamās četras ar «Circle K» zīmolu strādājošās degvielas uzpildes stacijas (DUS), pavēstīja uzņēmumā.

Atklāšana plkst.12 vienlaikus notiks DUS Tvaika ielā 2a, Juglas ielā 2C, Mīlgrāvja ielā 10 un Krasta ielā 101.

Savukārt nākamnedēļ, 25.maijā, atklāšanas pasākumi notiks arī DUS Ventspilī, Valmierā un divās stacijās Rīgā - Eksporta ielā 1c un Kurbada ielā 8.

Jau ziņots, ka «Circle K Latvia» līdz rudenim plāno visas DUS pārveidot atbilstoši «Circle K» zīmolam. Pāreja uz «Circle K» paralēli notiek arī Lietuvā, Igaunijā un Polijā. Norvēģijā, Dānijā un Zviedrijā zīmola maiņa jau ir īstenota.

Plānotās investīcijas DUS pārveidē «Circle K Latvia» gan neatklāja.

Tāpat vēstīts, ka «Statoil Fuel & Retail» 2012.gadā pārņēma viens no pasaules lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem «Alimentation Couche-Tard». Līdz ar uzņēmuma iegādāšanos tika iegūtas tiesības izmantot «Statoil» nosaukumu vien ierobežotu laiku.

«Circle K» patlaban ir viens no lielākajiem un pasaulē pazīstamākajiem uzņēmuma «Couche-Tard» zīmoliem, un ar šādu nosaukumu pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados klientu apkalpošana tika sākta Arizonā, ASV. Patlaban «Circle K» atrodams vairāk nekā 20 valstīs dažādās pasaules daļās. Jaunās «Circle K» DUS būs daļa no starptautiska uzņēmuma ar teju 15 000 veikaliem un degvielas uzpildes stacijām.

«Circle K Latvia» finanšu gadā, kas ilga no 2015.gada 1.maija līdz 2016.gada 30.aprīlim, strādāja ar 358,177 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9% mazāk nekā iepriekšējā finanšu gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 13,8% - līdz 21,571 miljonam eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu