Kima Kardašjana beigusi kontaktēties ar Keitlīnu Dženeri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms pāris dienām realitātes šovu zvaigzne Keitlīna Dženere prezentēja savu biogrāfiju, kurā stāsta, kā nonākusi līdz dzimuma maiņai, kā arī par savu dzīvi, esot daļai no Kardašjanu/Dženeru klana.

Prezentācijas pasākumā nebija neviena no agrākās Keitlīnas dzīves, pat realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, kura līdz šim kontaktējās ar savu radinieci, neieradās.

Izrādās, uzzinot, ka Keitlīna grāmatā stāsta nepatiesas, nepatīkamas lietas par viņas māti Krisu Dženeri, Kima vairs nevēlas satikties un runāt ar Keitlīnu.

Kima saka, ka viņas māte tik daudzām lietām izgājusi cauri, cietusi Keitlīnas dēļ, un nu viņa izdod grāmatu, kurā saka sliktas lietas par bijušo sievu un ģimeni.

Keitlīna nekomentē attiecības ar ģimeni, vien piebilst, ka nevienu jau kādu laiku nav satikusi, tāpēc nevar komentēt, kā kuram iet, jo vēlas atpūsties no ģimenes, kamēr norimst visas peripetijas saistībā ar grāmatu.

Dženere priecājas, ka uzrakstījusi grāmatu un pastāstījusi citiem par saviem pārdzīvojumiem un emocionālo ceļojumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu