Francijas pirmā lēdija tāpat kā Trampas kundze inaugurācijas ballei izvēlas gaiši zilo

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 14. maijā, Francijas prezidenta amatā stājās Emanuels Makrons, savukārt par valsts pirmo lēdiju oficiāli kļuva viņa sieva Bridžita Tronē (Brigitte Trogneux). Inaugurācijas balli prezidenta kundze apmeklēja gaiši zilā svārku kostīmā no modes nama «Louis Vuitton».

Bridžitas Tronē tērps vairākiem modes un stila ekspertiem atgādinājis kādreizējās ASV pirmās lēdijas Džekijas Kenedijas stilu, kā arī ASV prezidenta Donalda Trampa sievas izvēlēto kostīmu inaugurācijai, kurš arī bija gaiši zilā krāsā. Tomēr Bridžitas kostīms ir vairāk militāra stila, nekā Melānijas romantiskais koptēls.

Inaugurācijas ceremonija notika svētdien, 14. maijā, Elizejas pilī. 39 gadus vecais Makrons, kas iestājas par Eiropas Savienību un cenšas aizstāvēt globalizācijas priekšrocības, kļuvis par gados jaunāko prezidentu Francijas vēsturē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu