SWH svin jubileju, pasniedz ētera gada balvas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Radio SWH

Pirmdien oranžajos viļņos, svinot Radio SWH 24. dzimšanas dienu, dzīvās svētku skaņas vibrēs 24 stundas bez stājas, sagādājot ne mazums pārsteigumu radio klausītājiem. Ēterā viesosies labākie no labākajiem aizvadītā gada Latvijas mūziķiem, kuriem tiks pasniegta Radio SWH ētera gada balva 2016.

No 15. maija plkst. 7.00 līdz 16. maija plkst. 7.00 klausītājus gaida īpašais svētku ēters jeb «Radio SWH Oranžā misija» – diennakts ētera maratons.

Diennakts maratona pirmajā daļā notiks par dzimšanas dienas tradīciju iedibinātā Radio SWH ētera gada balvas 2016 pasniegšanas ceremonija, kurā tiks pasniegtas radio īpašās balvas. Kopskaitā desmit dažādās un interesantās nominācijās tiks apbalvoti aizvadītā gada spilgtākie mūziķi un apvienības. Radio SWH un Ētera Gada Balvas mērķis ir veicināt mūziķu radošumu un uzdrīkstēšanos realizēt varbūt mazliet pat pārdrošas idejas un muzikālos risinājumus, kā arī pateikties tiem māksliniekiem, kuri šo ideju realizēšanā ir bijuši roku rokā ar Oranžo Radio.

Bez balvām nepaliks arī Radio SWH klausītāji – visu diennakti ik stundu tiks izspēlēti ielūgumi uz kādu no šīs vasaras «karstākajiem» lielkoncertiem vai festivāliem, bet uzreiz aiz diennakts maratona finiša līnijas starp visiem 24 finālistiem tiks izlozēts arī «kādas ļoti iekārojamas un jaudīgas galvenās balvas» ieguvējs. Vairāk ar svinībām ēterā un konkursu norisi var iepazīties Radio SWH mājas lapā www.radioswh.lv/24.

www.radioswh.lv

1993. gadā 15. maijā AS Radio SWH tika dibināta kā Latvijā pirmā privātā radio stacija, kas nodrošināja dzīvu un profesionālu ētera formātu, tādējādi iedibinot jaunus kvalitātes standartus Latvijas mediju un reklāmas tirgū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu