«Kasabian» gāž Edu Šīranu no britu albumu topa 1. vietas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Splash

Lesteras roka kvartets «Kasabian» ar savu jauno albumu «For Crying Out Loud» (skat. recenziju) iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topu, gāžot no 1. vietas Edu Šīranu, kura albums «÷» topā dominēja divus mēnešus, ziņo ārvalstu prese.

«For Crying Out Loud» pārdots kopumā 52 000 vienību, par 5000 vairāk nekā Šīrana «÷», liecina OfficialCharts.com.

Šis ir jau piektais numur viens grupas karjerā.

Grupas iepriekšējā plate «48:13» bija agresīvs deju mūzikas kiborgs (tā to dēvē pati grupa), bet ar šo jauno ierakstu 36 gadus vecie grupas līderi - ģitārists un dziesmu autors Serdžio Pizorno (Serge Pizzorno) un solists Toms Meigans (Tom Meighan) atgriezušies pie saknēm - pie ģitāras. «Mūsu rīcībā ir platforma,» skaidro Pizorno. «Kāpēc gan lai neierakstītu klasisku roka albumu, kas rezonētu un varbūt cilvēkiem atkal rastos interese par ģitārmūziku.»

Šīrans ir ar savu jauno plati numur 1. Rag’N’Bone Man’ ar «Human» numur 3.

4. vietā jaunums - Blondie ar «Pollinator» (drīzumā gaidiet albuma recenziju), bet top5 noslēdz virtuālā animētā popgrupa «Gorillaz» ar savu jauno plati «Humanz» (Parlophone/Warner Music).

Singlu topā 1. vietā Luis Fonsi, Daddy Yankee un Justin Bieber ar «Despacito».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu