«Senators» konferences fināla pirmajā mačā pagarinājumā uzvar «Penguins»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Otavas «Senators» Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlijas kausa izcīņas Austrumu konferences pirmajā mačā sestdien viesos ar 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja pērnās sezonas čempioni Pitsburgas «Peguins», sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Uzvaras vārtus Kanādas komandas labā guva Bobijs Raiens.

Mača rezultātu 15.minūtē pēc Raiena piespēles atklāja Žans-Gabriels Pažo, taču piecarpus minūtes pirms pamatlaika beigām Jevgēņijs Malkins panāca izlīdzinājumu. Pamatlaikā uzvarētājs netika noskaidrots, līdz ar to bija jāaizvada pagarinājums. Papildlaika piektajā minūtē Raienam izdevās izslidot vienam pret «Penguins» vārtsargu Marku Andrē Flerī, izraujot «Senators» komandai uzvaru.

«Bija daudz pozitīvas lietas, taču tā ir tikai viena spēle. Nedrīkstam pārāk sapriecāties, jo tā ir tikai pirmā spēle sērijā. Sagaidām, ka otrais mačs būs vēl smagāks,» pēc uzvaras teica «Senators» galvenais treneris Gajs Bušē.

«Daudz atradāmies pretinieku aizsardzības zonā, bet nespējām nogādāt ripas uz vārtiem. Ceram to izdarīt nākamajā spēlē,» atzīmēja «Penguins» galvenais treneris Maiks Salivans.

Sērijas otrais mačs notiks pirmdien Pitsburgā.

Tikmēr Rietumu konferences finālā Nešvilas «Predators» ir 1-0 vadībā pret Anaheimas «Ducks».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu