7 idejas, kā palutināt mammu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mamma katram no mums ir viena, tāpēc viņa ir pelnījusi īpašu uzmanību un rūpes, īpaši Mātes dienā, kas atzīmējama šodien - 14. maijā. Kā iepriecināt un palutināt mammu bez dārgu dāvanu iegādes - lūk, pāris ierosmes!

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Mammām - romantiķēm: pastaiga un pikniks

Mammas romantiķes noteikti ir pelnījušas ne tikai skaistus ziedus, bet arī ieplānotu pastaigu pa kādu no Latvijas gleznainākajām vietām. Padomā, kur šobrīd ir skaisti, un aizved mammu pastaigā! Tas var būt kāds dabas rezervāts, upes senleja, kalna virsotne, skatu tornis un pat noslēpumaina purva taka. Ja laika mazāk un iespējas nav tik plašas - izvēlies kādu no pilsētas parkiem. Vēl romantiskāku to visu var padarīt, ja līdzi paņēmies piknika grozs ar to, kas garšo mammai!

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Mammām - dzīvniekmīlēm: zoo, dzīvnieku patversme vai izjāde

Ja tava mamma ir starp tām, kuras ikdiena nav iedomājama bez četrkājainajiem draugiem, pavadiet šo dienu kopā ar tiem. Tas var būt gan dabas parka apmeklējums, gan zoodārza iemītnieku apciemojums. Svētīgu darbu darīsiet, ja dosieties uz kādu patversmi izvest dzīvniekus pastaigā un aizvest kārumus. Bet, ja tava mamma prot jāt - tad noteikti dodaties izjādē svaigā gaisā!

 
Foto: Ieva Lūka/LETA

Zinātkārajām mammām: muzejs ar gidu

Nedēļas nogale ir teicams laiks, kad nesteidzoties varam apmeklēt muzejus. Izvēlies, kurš no plašā muzeju klāsta būtu piemērotākais mammai, un uzaicini viņu tikties tieši tur. Vēlams, lai mammai tas būtu kas jauns, un, ja iespējams, paņem arī gidu, kas noteikti parūpēsies par to, lai mamma gūtu kādas jaunas zināšanas, kā arī, ja viņa pēc dabas ir zinātkāra, spēs atbildēt uz visiem jautājumiem.

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Sentimentālām mammām: kopīga fotosesija

Kad tu pēdējo reizi biji pie fotogrāfa kopā ar mammu? Sen? Laiks šo nesmukumu labot un tieši šodien doties pie fotogrāfa! Ja tomēr mamma vēlēsies sagatavoties, tad uzdāvini dāvanu karti profesionālai fotosesijai tikai jūsu ģimenei. Tas var būt burvīgs piedzīvojums, jo fotosesijas mūsdienās ir tik dažādas un iespējamas pat tematiskas.

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Klasisks randiņš ar mammu; kino vai teātris un restorāns

Uzaicini mammu uz randiņu! Kā jau klasiski pienākas, tiecieties kādā no pilsētas zīmīgām vietām, kur pasniegsi viņai puķes. Tad dodieties paēst uz kādu restorānu, kur viņa nav bijusi ne reizes. Pēc tam kino vai teātra izrāde. Tici, mamma ļoti ilgojas pēc tik gara vakara kopā ar savu/iem bērniem.

 
Foto: Edijs Pālens/LETA

Adrenalīnu mīlošām mammām: kartings, gaisa balons, Aerodium gaisa tunelis

Ja viss iepriekšminētais tavai mammai būs par garlaicīgu, meklē kādu piedzīvojumu, kurā spēj dāvāt mammai jaunas izjūtas. Aktīvās atpūtas iespējas ir tik plašas: gaisa balons, lidojums Aerodium vēja tunelī, izbrauciens ar kartingiem, izbrauciens ar ferrari pa trasi, peintbols, izbrauciens ar kvadraciklu, klinšu kāpšana u.c. No otras puses - pavisam lēta un aktīva atpūta var būt kopīgs izbrauciens ar velosipēdiem.

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Smukumu cienošām mammām

Ja tavai mammai vislabāk patīk pucēties vai baudīt SPA priekus, neizdomā riteni no jauna - sniedz viņai šo prieku. Nav pat vajadzības iegādāties dārgu masāžu, tas var būt manikīrs vai kopīga pelde baseinā. Tas var būt friziera apmeklējums vai kopīga pasēdēšana saunā. Viss atkarīgs no jūsu attiecībām un mammas vēlmēm. Starp citu, arī akvaparks nav zemē metama ideja!

Šīs ir tikai nedaudzas idejas, kā šogad mammu varam iepriecināt citādāk – ne tā, kā visus gadus! Būšu pateicīga, ja arī tu, lasītāj, padalīsies ar savām idejām!

Lai mums visiem izdevušies šie svētki!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu