Aktrise Vita Baļčunaite ar savu mammu ir kā draudzenes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Izdevums «Vakara ziņas» pirms Mātes dienas runāja ar aktrisi, dziedātāju, pasākumu vadītāju, televīzijas personību Vitu Baļčunaiti un uzzināja, ka Vitai un viņas mammai Regīnai ir fantastiskas attiecības, sievietes ir kā draudzenes.

Aktrise stāsta, ka vienmēr, kaut kur ejot un atgriežoties mājās, zvana mammai, lai pateiktu, ka viss kārtībā, tieši tāpat dara arī mamma, un sarunas nereti izvēršas vairāku stundu garumā, jo viņas vienmēr atrod tēmas, par kurām parunāt.

Pieaugot Vita izlēma palīdzēt mammai atgūt dzīves sparu un sāka patstāvīgu dzīvi, jo juta, ka mamma rūpēs par viņu ir aizmirsusi, ka arī pašai ir jādzīvo, turklāt mamma apgalvoja, ka pašas dzīve nav tik būtiska.

Pagāja laiks, līdz Vita pārliecināja mammu, ka viņa ir skaista, talantīga un sevi ir jāmīl un radoši jāizpaužas, bet nu mammai ir bijusi pat gleznu izstāde, viņa raksta paralēli arī dzeju un mācās fotografēt.

Aktrise ar mammu dievina kopā doties pastaigās gar jūru, pārsteigt viena otru ar dažādiem pārsteigumiem un dāvaniņām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu