«Triana park» bundzinieks: «Bijām spēcīgāki par daudziem, kas tikuši finālā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nu jau pagājušas vairākas dienas kopš pašmāju poproka grupas «Triana park» neveiksmīgā (tādā ziņā, ka grupa nekvalificējās finālam) starta Eirovīzijas pusfinālā Kijevā. Ko par pieredzēto domā paši grupas dalībnieki? Grupas bundzinieks Edgars Viļums sarunā ar TVNET atzīst, ka pašiem grupas dalībniekiem šķiet, ka uzstāšanās bija ļoti laba - «mēs bijām labi sagatavojušies, enerģija un pārliecība bija pozitīva».

Viņš atzīst, ka iedomātais no reāli piedzīvotā Kijevā ir būtiski atšķīries. «Kamēr mēs paši Eirovīzijā nebijām nonākuši, tā vīzija vai domas, kas tas par zvēru ir un kā tas viss realitāte notiek, atšķīrās no realitātes.»

Taujāts par organizāciju un apskaņošanu uz lielās skatuves, viņš saka: tā kā Eirovīzijai piesaistīti speciālisti no Zviedrijas, viss notiek pēc skandināvu priekšstatiem.

«Šeit ir piesaistīti pārsvarā Skandināvijas speciālisti, kas nozīmē - viss, kas attiecas uz šova ierakstu, tiek organizēts tāpat, kā tas būtu, piemēram, Zviedrijā. Varbūt tās lietas, kur ir iesaistīti vietējie cilvēki, ir mazliet haotiskākas, bet to var izskaidrot elementāri – tāda mēroga pasākumiem nepieciešama lielāka pieredze. Kaut arī neesam tikuši tālāk, katru dienu joprojām sniedzam intervijas, kas tikai nozīmē, ka mūsu mūzika interesē medijus arī ārpus konkursa, kas arī mums pašiem ir pat svarīgāk.»

«No muzikālā un šova viedokļa mēs bijām spēcīgāki par daudziem, kas ir tikuši finālā,» viņš rezumē.

Atgādinām, ka Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, kas sestdien notiks Kijevā, nebūs pārstāvēta neviena Baltijas valsts. Ceturtdien notikušajā otrajā pusfinālā neiekļuva nedz Igaunija, nedz Lietuva, arī Latvijas pārstāvji otrdien notikušajā pirmajā pusfinālā palika starp tiem dalībniekiem, kas nepiedalīsies finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu