Rīgā sabiedriskais transports 13.maijā kursēs pēc darbadienu grafika

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgas sabiedriskais transports 13.maijā kursēs pēc darbadienu kustības grafika, aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA «Rīgas satiksme» pārstāvis Viktors Zaķis.

Nakts satiksme tiks organizēta naktī no 12.maija uz 13.maiju un no 13.maija uz 14.maiju.

Pasažieriem, kuri ir iegādājušies braukšanas kartes darba dienām, «Rīgas satiksme» lūdz ievērot, ka sestdien, 13.maijā, darba dienu mēneša biļetes varēs izmantot braukšanai sabiedriskajā transportā. Braukšanas biļetes, kas paredzētas brīvdienām, 13.maijā nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

«Rīgas satiksmes» klientu apkalpošanas centrs Brīvības ielā 49/53 13.maijā strādās no plkst.8 līdz 17, bet pārējie seši klientu apkalpošanas centri strādās kā ierasts brīvdienās no plkst.10 līdz 16. 12.maijā juridiskās personas klientu apkalpošanas centrā Brīvības ielā 191 apkalpos no plkst.8 līdz 16, bet 13.maijā - no plkst.8 līdz 14.

Maksas autostāvvietas Vecrīgas teritorijā (R zona) 13.maijā strādās no plkst.6 līdz plkst.24 un Vecāķos (V zona) strādās no plkst.8 līdz plkst.20 pēc spēkā esošajiem tarifiem. Pārējās maksas autostāvvietas 13.maijā strādās no plkst.9 līdz plkst.17. Pazemes stāvvieta Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama strādās atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem. Mātes dienā, 14.maijā, Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo «Rīgas satiksme», varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama - tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu