Un kā tu reaģētu, ja mīļotajam jau gadu būtu paralēlas attiecības ar citu?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Lielākai daļai pāru uzticība attiecībās ar mīļoto cilvēku šķiet pašsaprotama vērtība. Taču ne Artūram, kuru uz atklātu sarunu televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» šovā «Melu detektīvs» bija aicinājusi draudzene Lauma. Sarunas laikā puisis mīļoto šokēs, atklājot visai brīvus uzskatus par monogāmiju – izrādās, Artūram jau gadu ir attiecības ar citu sievieti. Turklāt viņš to līdz šim bija uztvēris kā absolūtu normu, jo «neesot saņēmis kategorisku komandu, ka to nedrīkstētu darīt»!

Vaicāts, kāpēc viņam ir vajadzīga Lauma, ja jau gadu ir attiecības ar citu, Artūrs drosmīgi atzīs: «Tu vari dot to, ko viņa nevar!» Lieki piebilst, ka Lauma būs šokā par tik radikāli atšķirīgiem uzskatiem un šova laikā neslēps, ka šaubās, vai vēlas būt kopā ar vīrieti, kuram ir šāds skatījums uz dzīvi.

To, ka Artūrs ir īsts rokenrola iemiesojums, apliecina ne tikai viņa skarbā āriene, bet arī uzskati – viņš savā ikdienā realizē teju vai visus rokera sadzīves smalkumus. Turpretim Artūra draudzene Lauma - pēc skata ārkārtīgi izaicinoša, simpātiska un seksuāla būtne – ir vegāne un veselīga dzīvesveida piekritēja. Abi kopā muzicē un cenšas sadzīvot. Taču tas neizdodas, jo Artūrs ikdienā, kaut arī nelielās devās, tomēr lieto alkoholu un atsakās sevi neuztvert par pasaules centru. Iespējams, viens no savdabīgākajiem pāriem Latvijā ar melu detektora starpniecību atklās neglaimojošus faktus - Artūrs atzīsies, ka pēc Laumas centieniem viņu afekta stāvoklī nogalināt nejūtas drošs, bet meitene uzzinās, ko no viņas gadiem slēpis mīļotais! Ir reizes, kad patiesība ne tikai dara brīvu, bet arī liek pasaulei uz mirkli apstāties - tieši šāda būs godīgākā saruna Laumas un Artūra dzīvē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu