«Pienvedēji» Liepājā prezentēs vinilplati «Cilvēks ar trepēm»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Piektdien, 12. maijā Liepājas klubā «Fontaine Palace» notiks viens no diviem grupas «Pienvedēja piedzīvojumi» vinila platē pārizdotā 1996. gada albuma «Cilvēks ar trepēm» prezentācijas koncertiem.

Grupu 1994. gadā dibināja tās solists un basģitārists Māris Žigats, un kopš tā laika apvienības sastāvs palicis nemainīgs – grupā bez Māra Žigata spēlē brāļi Aldis un Pēteris Lunde, pēdējais no kuriem ir arī vairāku citu Latvijā labi zināmu grupu bundzinieks. 2014. gadā mūzikas izdevniecības «I Love You Records» paspārnē iznāca grupas «Pienvedēja piedzīvojumi» dubultalbums «Tā mēs dzīvojam», savukārt šogad ansamblis vinila platē pārizdevis savu 1996. gada albumu «Cilvēks ar trepēm». Liepājas koncerts būs pēdējais no diviem, kuros «Pienvedēja piedzīvojumi» atskaņos minēto albumu gandrīz pilnā apjomā – citu prezentācijas koncertu, jo īpaši tādu, kuros tik prominenti tiks atskaņots «Cilvēks ar trepēm», nebūs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu