Edavārdi iejūtas fizikas skolotāja tēlā «Nando» dziesmas videoklipā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Publicēts meiteņu popgrupas «Nando» jaunās dziesmas «Fizikas skolotājs» videoklips, kurā piedalās arī pazīstamais latviešu repa izpildītājs Edavārdi. Viņš klipā iejuties skolotāja tēlā. Dziesmas video filmēts Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā.

Par klipā redzamo mākslinieku stilu rūpējusies jaunā stiliste, Ainara Mielava meita Marta Mielava.

Video redzamie fizikas eksperimenti tapuši sadarbībā ar LU Fizikas un Matemātikas fakultāti, izmantojot zinātkāres centra «Zinoo» rekvizītus.

Dziesma «Fizikas skolotājs» ir iekļauta meiteņu popgrupas debijas albumā «Mamma mani apēdīs», kurš nāca klajā pagājušajā gadā, un šā gada februārī saņēma mūzikas industrijas augstāko apbalvojumu «Zelta Mikrofons» kategorijā labākais bērnu un jauniešu mūzikas albums.

Albumā iekļautas 12 komponista un aranžētāja Jāņa Ķirša oriģināldziesmas ar Guntara Rača vārdiem. Dziesmu ierakstos kā viesmākslinieki piedalījušies tādi latviešu hiphopa izpildītāji kā Edavārdi un Reiks (Olas), bet albuma tituldziesmas ierakstā ar «bītboksa» elementiem piedalās grupas «PeR» dalībnieks Edmunds Rasmanis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu