Lukašenko asi kritizē Baltkrievijas hokejistu sniegumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko, kurš ir liels hokeja cienītājs, izteicies, ka viņa valsts nacionālā hokeja komanda pasaules čempionātā spēlē pretīgi.

«Tas, kā spēlē mūsu komanda, dod cilvēkiem pa nerviem,» viņu citē aģentūra BELTA. «Saprotam, ka esam spēlējuši ar favorītiem, bet arī viņi nav pārcilvēki. Izskatās, ka neviens hokejists vairs nemāk spēlēt. Elementārās situācijās pazaudē ripu un tiek zaudēti vārti. Kaut vai par vienu punktu ir jācīnās ar vienalga kuru komandu.»

Baltkrievijas izlase līdzšinējos četros mačos piedzīvojusi visus zaudējumus, turklāt pamatlaikā. Tā guvusi vien trīs vārtus, bet savos ielaidusi 18 ripas.

«Spēli ar Kanādu (0:6) bija kauns skatīties. Labāk vispār laukumā nebūtu devušies. Nevarēja kājas pakustināt, nevarēja paslidot, pat pa vārtiem nespēj uzmest,» teica Lukašenko. «Paskatieties, kā spēlēja Francija: vienkārši malači - viņi apspēlēja Somiju, kas neko nevarēja likt pretī.»

«Šobrīd Baltkrievijas izlase spēlē pretīgi. Situācija ir neadekvāta. Esam jau vienojušies, ka pēc pasaules čempionāta sanāksim kopā ar treneriem, hokejistiem un domāsim, ko tālāk darīt. Skatīsimies, kā būs tālā. Vai gūs secinājumus, sāks spēlēt... Ja tā notiks, tad to pieņemsim, bet, ja ne, tad ar to nesamierināsimies.»

Spēlē ar Kanādu Baltkrievijas hokejisti veica 13 metienus pa pretinieka vārtiem.

Turnīra turpinājumā Baltkrievijai jātiekas ar mājinieci Franciju, Slovēniju un Norvēģiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu