Naktī mēģināts nodedzināt kafejnīcu «Kūriņš»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Naktī uz ceturtdienu kāds ļaundaris mēģinājis nodedzināt kafejnīcu «Kūriņš», teikts iestādes «Facebook» lapā.

Foto: facebook

Arnis Ābelīte, īpašnieks, skaidro, ka pa logu iemests degmaisījums jeb tā dēvētais «molotova kokteilis». Ābelītis uzsvēra, ka šī ir jau otrā reize, divu nedēļu laikā, kad veikts uzbrukums restorānam «Kūriņš».

Pirmā reize bija 29.aprīlī, kad kafejnīca tika ļaunprātīgi aizdedzināta. Uguns tika apslāpēta. Pēc dedzināšanas mēģinājuma restorānā tika ierīkota dzīvā apsardze, tāpēc šodien notikusī degmaisījuma iemešana logā tika uzreiz fiksēta.

Valsts policijas pārstāve Simona Grāvīte TVNET pastāstīja, ka agrā 11.maija rītā, plkst 5.33, Valsts policija saņēma izsaukumu par iespējamu ļaunprātīgu dedzināšanas faktu kādā kafejnīcā Jūrmalā.

Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu (185.panta 2.daļa). Policija šobrīd skaidro notikušā apstākļus.

Policija lūdz atsaukties notikuma aculieciniekus - ja jūsu rīcībā ir jebkāda veida informācija, kas varētu palīdzēt izmeklēšanā, lūdzam informēt pa tālruņiem 110 vai 67075111.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu