Latvijas fitnesa modeles absolūtā uzvara Eiropas čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

6.maijā Tallinā norisinājās Apvienotās Karalistes ietekmīgās fitnesa industrijas federācijas Pure Elite Eiropas čempionāts. Līdz ar vairākiem pieredzējušiem federācijas sportistiem no Latvijas, Igaunijas un Anglijas tajā piedalījās arī Latvijas populārā fitnesa modele un sportiste Anita Pužule (33).

Foto: Publiciātes foto

Pure Elite organizācija ir ļoti prestiža, un šīs sacensības ir liels izaicinājums, dalībnieki ir spēcīgi un pieredzējuši, turklāt vērtēšanas kritēriji būtiski atšķiras no standarta bodibildinga sacensībās pierastajiem.

Foto: Publiciātes foto

Anita piedalījās Bikini un International model kategorijās, kur pārliecinoši ieguva augstāko novērtējumu un pirmās vietas. Šīs ir kategorijas, kurās tiesneši sportistes vērtē pēc auguma proporcijām, muskuļu tonusa, ārējā izskata, harismas, defilē un skatuves mākslas. Liela nozīme ir arī mākslai parādīt tērpu un izveidot skatuves tēlu, demonstrējām gan bikini, gan vakarkleitu, gan īpašus skatuves tērpus.

Foto: Publiciātes foto

Vakara noslēgumā starp visu kategoriju uzvarētājiem tika noteikts absolūtais čempions. Šo titulu līdz ar uzvarētājas kroni un Pure Elite profesionāļa statusu arī izcīnīja Latvijas sportiste. Tāpat Anitai tika piešķirts profesionālas Pure Elite sportistes statuss, kas nozīme iespēju piedalīties pasaules čempionātā līdz ar citiem profesionāļiem.

Foto: Publiciātes foto

Anita ir bodibildinga sportiste ar vairāku gadu pieredzi un ir guvusi vērā ņemamus panākumus fitnesa sacensībās visā pasaulē, viņa ir pirmā latviete, kura izcīnījusi Absolūtās pasaules čempiones titulu National Athletic Comittee pasaules čempionātā 2015. gadā Shape kategorijā, kā arī godalgotas vietas vairākos starptautiskos turnīros.

Foto: Publiciātes foto

Runājot par nākotnes plāniem, nenoliedzami būs jāgatavojas rudens sacensību sezonai, bet šobrīd visaktuālākais būs maija beigās notiekošais Mrs Top of the World skaistumkonkurss, kur Anita vairāku citu valstu skaistāko sieviešu vidū pārstāvēs Latviju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu