Grupas «Triana park» vārdā sociālajos tīklos «salecas» Liene Greifāne un Diāna Pīrāgs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andres Putting (EBU)

Uzreiz pēc Latvijas neiekļūšanas Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā dziedātāja Diāna Pīrāgs sociālajos tīklos publiskoja ierakstu, kurā saka, ka jau no paša sākuma teikusi, ka Latvijas pārstāvji negūs panākumus, jo Eirovīzija nav dīdžeju konkurss, bet vokālistu konkurss. Drīz vien starp Diānu un dziedātāju Lieni Greifāni izvērtās asa diskusija par grupu «Triana park».

Izlasot Diānas ierakstu, Liene Greifāne uzreiz sievietei atbildēja: «Tad tik uz priekšu nākošgad parādi kā jāuztaisa šovs, jānodzied un jāuzvar. Runāt jau var daudz, bet redzēsim kur ar balsi, bez unikalitātes un harizmas tiksi. Labas balsis ir daudziem, bet izcelties un palikt atmiņā ar to nav iespējams. Eirovīzija ir dziesmu konkurss, ja gribas piedalīties vokālistu konkursos, tad jāiet uz vietējo Xfactoru, vai The Voice, bet arī tur gandrīz vienmēr uzvarēs oriģinalitāte+personība+unikāls tembrs. Tikmēr Agnese Rakovska un Triana Parks visiem paliks atmiņā ar fantastiku priekšnesumu, harizmu un pozitīvu jautrību un šai grupai šis ir tikai kārtējais etaps, kurš ir iziets un tālāk ar jauniem mērķiem dosies tālāk. Pārējie kuri ar savām balādēm aizbrauks mājās dosies uz nākošo kotlešu vakaru un tupinās dziedāt kaverus.»

Diāna nepalika Lienei atbildi parādā: «Tu visu jau saprot par to, kas notiek Eirovīzijā un precīzi pateici par harizmu un šovu - vēl no sevis pateikšu par tēlu kā tādu! Viss tas bija un ir - bet dziedāt savu dziesmu šķībi Supernovas finālā atvaino nav manā izpratnē labs piemērs ... Tu ko nedzirdi vai? Paskaties uz Eirovīzijas vēsturi uz vokālistēm, kuri pārstāvēja Baltkrieviju, Angliju, Maltu, Zviedriju tu kādreiz dzirdēji kā viņi dzied savās mājās kaut vai kotlešu vakaros??? Līmenis ir tāds kāds ir un man ir skaidrs par prioritātēm - kaut vai tu esi vokāliste - vai Supernovā dziesmas izvēlas pēc DJ kritērijam - ir mode nav mode (balāde - vai swidish house starpība liela - bet manuprāt galvenais dziesma un viens organisms kā tāds. Nevaru salīdzināt, jo runājam par citu līmeni.»

Liene Greifāne joprojām turpināja aizstāvēt grupu «Triana park»: «Šeit viņa šķībi nedziedāja un tas parāda cik daudz un uzcītīgi viņa strādā. Visi lielie runātāji un dziedātāji ejiet un parādiet klasi nākošgad gribēšu redzēt ko izspiedīsiet no sevis. Pirms izteikt kritiku iesaku papētīt pašiem savus panākumus un izcilību profesijā.»

Beigu beigās ierakstu sēriju nobeidza Diāna (Liene vairāk neatbildēja skatuves kolēģei): «Laima Vaikule arī nav izcila dziedātāja ar nepārspējamu balsi, bet viņa māk taisīt šovu un pievilkt uzmanību, paldies, ka manai ģimenei ir ko parādīt Eirovīzijā nākotnē, tagad es lepojos ar savu brālēni kas fantastiski dzied komponē, koncertē ASV - viņš piedzima Rīgā - un ir pagaidām aizkulisēs Latvijā, bet pienāks laiks, kad mēs parādīsim ko spēj Pīrāgi.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu