«Triana Park» bundzinieks iekļūst Eirovīzijas seksīgāko topā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nu jau desmito gadu portāls «goodeveningeurope.net» cenšas noskaidrot, kurš tad no Eirovīzijas dziedātājiem (jā, puišiem, nevis meitenēm) ir tas pats, pats seksīgākais. Un mums par lielu pārsteigumu, pirmo reizi šajā topā iekļuvis arī Latvijas pārstāvis – grupas «Triānas parks» bundzinieks Edgars Viļums.

Gluži kā dziesmu balsojumā, jaunekļi tiek sarindoti topā, saņemot no 1 līdz 12 punktiem. Edgars Viļums saņēmis veselus sešus punktus un ierindojies šā savdabīgā topa vidusdaļā. «Mēs vienmēr esam fanojuši par bundziniekiem. Viņi ir tik universāli un var būt noderīgi it visā. Balva «Labākais «Eirovīzijas 2017» bundzinieks» noteikti pienākas Latvijai. Edgars izskatās lieliskā formā. Īstenībā viņš ir tik sasodīti izskatīgs, ka mēs piespiedīsim EBU uzrakstīt vēstuli Latvijas premjerministram Mārim Kučinskim. Premjers tiks informēts, ka tam noteikti būs ļoti negatīva ietekme uz Latvijas kā modernas, demokrātiskas nācijas reputāciju, ja viņi nefokusēsies uz Edgaru visas uzstāšanās garumā, tā vietā, lai rādītu garlaicīgo solisti...» tā raksta topa veidotāji par Viļumu.

www.goodeveningeurope.net

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu